preloder

ZAŠTO AQUAGLIDE?

AQUAGLIDE aquapark je Vaš najbolji izbor jer Vam donosi najbolju zaradu!
VAŠ PROFIT = atraktivnost x jednostavnost korištenja
null

ATRAKTIVNOST

Atraktivnost je jedan od dva osnovna ključa za uspješan biznis s aquaparkom. Glavna atrakcija aquaparka su naravno visoki, zabavni elemanti, tipa: Free Fall Supreme - 5 metara visok tobogan, Catapult – 4,5 metara visoka ljuljačka, Jungle Joe - 4,5 metara visoka piramida, Cyclone – ogroman kotač za male hrčke… i ostali elementi koji na prvi pogled privlače dječicu da utrče u Vaš AQAUGLIDE aquapark.

null

KVALITETA

Jedna od garancija da će vam aquapark biti uvijek pun je jednostavnost pristupa. AQUAGLIDE je razvio spojen staze izuzetno niskog profila, debljine svega 15cm. Uz to ih je opremio ručkama što manjoj djeci dodatno olakšava penjanje na apsolutno bilo kojem mjestu u parku. I pored svega toga AQUAGLIDE koristi materija s najfinijom završnom obradom. Velika većina drugih parkova koristi standardan grubi PVC
Dodatni razlog što će vam se klijenti iz dana u dan vračati u park su čvrsti, kvalitetni, patentom zaštićeni spojevi između elemenata. Svi konkurenti na tržištu koriste Velcro zaštitu koja pokriva većinom široke razmake između elemenata. Nedostatak takvih spojeva je što s vremenom popuštaju i zbog toga djeca znaju zadobiti ogrebotine i porezotine.3 godine garancije dokaz su da AQUAGLIDE proizvodi zadovoljavaju najviše kriterije što se tiče korištenih materijala te konstrukcije i varenja spojeva elemenata.
Na Jadranu se neki elementi koriste već devetu sezonu!!!

null

SIGURNOST

Sigurnost svih korisnika najvažniji je faktor pri odabiru aquaparka. Svaki pojedinačni element AQUAGLIDE aquaparka prošao je testiranje i posjeduje Europski EN certifikat kao dokaz sigurnosti konstrukcije i kvalitete korištenih materijala.

null

JEDNOSTAVNOST KORIŠTENJA

Aquaglide Easy Entry system staza za jednostavan ulazak ključ su ove formule. Što troši najviše energije djece, korisnika vodenih parkova? Plivanje naravno! Plivanje je odlična rekreacija ali u ovom slučaju je faktor koji umanjuje uspješnost vašeg biznisa. Ako djeca, ali i odrasli trebaju nakon svakog skoka ili pada s elementa plivati do ulazne linije to ih svakako umara i skraćuje vrijeme korištenja aquaparka. Aquaglide je zbog toga patentirao easy entry system staza koje povezuju elemente. Sve staze visoke su svega 10 centimetara te uz dodatne ručke na svakoj stazi omogućavaju lagano penjanje i za najmanju dječicu, korisnike vašeg aquaparka.
Dokazano je da Aquaglide koncept donosi 30% više prometa s obzirom da korisnici produžuju svoj boravak u parku i kupuju većinom ulaznice na 1 sat i poludnevne ulaznice!

null

PODRŠKA I SERVIS

Kvalitetna korisnička podrška i servis garancija su da će te maksimalno iskoristiti svaki radni dan u ljetnoj sezoni. Naši serviseri na raspolaganju su vam svakodnevno od 8h do 20h. Za bilo kakav problem bit će kod vas, najkasnije u roku od 48h.

null

CIJENA

Bez obzira na profitabilnost nabavna je cijena bitna! Uz onu narodnu mudrost „ Koliko para toliko muzike“ važno je kako možete uštedjeti kod nabave aquaparka:

A) Nabava novog aquaparka
Proizvođači planiraju proizvodnju u jesen i tada su spremni izaći u susret s atraktivnim popustima s obzirom da će im vaša prednarudžba pomoći u kvalitetnijem planiranju proizvodnje.
Formula uštede je jednostavna – najisplativije je aquapark naručiti u listopadu ili studenom.
Što ranije to isplativije

B) Nabava korištenog aquaparka
Povoljna je i nabava aquaparka sastavljenog kompletno ili djelomično od elemenata, korištenih jednu ili dvije sezone, koji su još uvijek pod garancijom proizvođača.
Naravno, nakon ljeta je najbolji izbor korištenih elemenata!